آغاز ترم تابستان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۲ کد : ۵۹۹۰۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
ترم تابستان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.
آغاز ترم تابستان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اشاره به آغاز ترم تابستان در این مرکز آموزشی، اظهارکرد: دانشجویان مجاز به انتخاب حداکثر 6 واحد درسی در این ترم می باشند.

وی اظهارکرد: این مرکز برای این دسته از دانشجویان(ورودی مهر ۱۴۰۰ و ماقبل) که درسی ارائه نشده است و چنانچه تمایل به اخذ دروس در تابستان را دارند می بایست در بازه زمانی درخواست مهمان نسبت به ثبت درخواست مهمانی و انجام انتخاب واحد مهمان طبق قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه و بر اساس بازه زمانی ذکر شده اقدام نمایند.

پارسا با بیان اینکه اخذ دو درس از گروه معارف به صورت همزمان ممنوع است، خاطرنشان کرد: دروس ارائه شده ترم تابستان شامل معارف کاردانی(اندیشه اسلامی و اخلاق اسلامی) و دروس معارف کارشناسی شامل(اندیشه اسلامی، انقلاب، تاریخ، تفسیر موضوعی) است.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در پایان یادآورشد: امتحانات ترم تابستان از 4 الی 10 شهریورماه سال جاری برگزار می شود.

کلید واژه ها: ترم تابستان جهاددانشگاهی