آغاز دوره آموزشی "ساخت زیورآلات و تابلو با رزین" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

۰۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴ کد : ۶۰۲۰۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی ساخت زیورآلات و تابلو با رزین به همت مرکز جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.
آغاز دوره آموزشی "ساخت زیورآلات و تابلو با رزین" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی ساوه، دوره آموزشی ساخت زیورآلات و تابلو با رزین در این مرکز برگزار می شود.

دوره آموزشی ساخت زیورآلات یکی از پرطرفدارترین دوره های آموزشی در این حرفه می باشد و برای راه اندازی کسب و کار و انتخاب شغل برای شما مفید خواهد بود.

این دوره با هدف آشنایی و تکمیل مهارت و دانسته های علاقه مندان به رشته ساخت زیورآلات روزهای شنبه، دوشنبه، سه شنبه و پنجشنبه از ساعت 9 الی 12 با حضور علاقه مندان به ساخت زیورآلات همراه با ارائه مدرک معتبر از سوی جهاددانشگاهی همراه خواهد بود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در دوره های آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی زیورآلات