درخشش دانشجویان مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک در جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه علمی‌کاربردی‌

۲۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۳ کد : ۶۱۲۳۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در هجدهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ هجدهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در هفت بخش و ۳۸ رشته در بخش های مختلف شفاهی، کتبی، هنری، ادبی، پژوهشی، فضای مجازی و تولیدات رسانه ای و نوآوری قرآن در دو سطح دانشجویان و اساتید و کارکنان برگزار شد.

در این مسابقات ملیحه نصیری راهجردی در رشته قرائت ترتیل رتبه اول را کسب کرد و جابر غلامی در رشته عکاسی رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

گفتنی است؛ ملیحه نصیری راهجردی در سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه فرهنگیان واحد ارومیه برگزار شد در رشته قرائت ترتیل رتبه برتر را کسب کرد.

کلید واژه ها: رتبه قرآن دانشجویان