صعود دانشجوی مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک به قله دماوند

۲۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۴ کد : ۶۱۳۰۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
دانشجوی مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک به قله دماوند معروف به بام ایران زمین صعود کرد.
صعود دانشجوی مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک به قله دماوند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سعید حیدری دانشجوی کاردانی مدیریت امور اداری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به قله دماوند صعود کرد.

این اقدام با هدف افزایش روحیه نشاط و شادابی و در راستای ترویج ورزش همگانی به قله 5671 متری دماوند انجام شد.

این قله در بخش مرکزی رشته کوه البرز واقع شده است و از جذابیت های آن وجود آبشاری یخ زده در جبهه جنوبی آن است که هیچ گاه یخ آن ذوب نمی شود. دماوند در سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین اثر طبیعی ایران در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، این موفقیت بزرگ و صعود مقتدرانه را به سعید حیدری دانشجوی ورزشکار تبریک می گوید.

کلید واژه ها: دماوند قله جهاددانشگاهی