با حضور جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

آیین اختتامیه چهارمین دوره طرح ملی "فصل سخن" برگزار می‌شود

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۹ کد : ۶۱۴۰۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
آیین اختتامیه چهارمین دوره طرح ملی فصل سخن(سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتب علوم انسانی) با حضور جهاددانشگاهی استان مرکزی و واحدهای جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.
آیین اختتامیه چهارمین دوره طرح ملی "فصل سخن" برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آیین اختتامیه چهارمین دوره طرح ملی فصل سخن(سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتب علوم انسانی) به همت سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

این طرح ملی به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی با هدف تقویت روحیه نقادی علمی در جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان و ایجاد فضای نقد و گفت‌وگو و نقد درباره محتوای کتاب‌ های حوزه علوم انسانی در قالب مجموعه نشست‌های نقد و بررسی کتب علوم انسانی در جهاددانشگاهی استان مرکزی اجرا شد.

این مراسم با مشارکت واحدهای جهاددانشگاهی از جمله جهاددانشگاهی استان مرکزی یکشنبه، 29 مردادماه در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی به صورت آنلاین به نشانی roytab.ir پخش خواهد شد.

شایان ذکر است؛ در این آیین از شعب برتر مجری این طرح در سراسر کشور تجلیل و قدردانی می‌شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی علوم انسانی