برگزاری دوره آموزشی "برنامه‌نویسی به زبان پایتون" در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۳ کد : ۶۱۵۶۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی "برنامه نویسی به زبان پایتون" در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان، آموزش برنامه نویسی به زبان پایتون برگزار می شود.

پایتون یک زبان برنامه نویسی عمومی است که می تواند برای بسیاری از برنامه های کاربردی مورد استفاده قرار گیرد. این زبان به دلیل قابلیت خوانایی بسیار بالا و طراحی ساختاری سایر عناصرش انتخاب بسیار مناسبی برای شروع و ورود به دنیای برنامه نویسی می باشد. از این زبان به دلیل قدرت بالا و سادگی کار با آن در زمینه های بسیاری استفاده می شود.

این دوره آموزشی با ارائه مدرک معتبر از سوی جهاددانشگاهی با تدریس علی شعبانی در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی برنامه نویسی