با رویکرد صنایع خلاق فرهنگی صورت گرفت؛

ثبت ایده‌های رویداد استارتاپی "کسب و کارهای اینترنتی" در استان مرکزی

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۰ کد : ۶۱۵۶۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از ثبت ایده های مرتبط با رویداد استارتاپی کسب و کارهای اینترنتی توسط دانشجویان این مرکز آموزشی خبر داد.
ثبت ایده‌های رویداد استارتاپی "کسب و کارهای اینترنتی" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این باره، گفت: رویداد استارتاپی "کسب و کارهای اینترنتی" با رویکرد صنایع خلاق فرهنگی به همت این مرکز آموزشی بزودی برگزار می شود.

وی اظهارکرد: خلق راهکارهای خلاقانه در زمینه صنایع خلاق فرهنگی به منظور راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی، روش های نوین توسعه کسب و کارهای اینترنتی نظیر هوش مصنوعی و ... با محوریت صنایع خلاق فرهنگی، نرم افزارهای تخصصی و کاربردی در حوزه صنایع خلاق فرهنگی و حفظ، بازسازی و احیای صنایع فرهنگی استان مرکزی با راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی از محورهای این رویداد است.

پارسا اضافه کرد: در همین راستا 6 ایده شامل راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی دمنوش و گیاهان دارویی، اپلیکیشن فروش محصولات خانگی در حوزه شیرینی، راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی سبزیجات آماده طبخ(نوتریکا)، فروشگاه اینترنتی تزئینات اتومبیل بانوان، مشاوره حقوقی بر پایه هوش مصنوعی تحت وب و دستیار هوش مصنوعی توسط تعدادی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در قالب تیم‌های 2 الی 6 نفره ثبت شده است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت ایده به نشانی دبیرخانه این رویداد واقع در اراک، انتهای خیابان امام خمینی(ره)، جنب مدارس استعدادهای درخشان، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مراجعه و یا با شماره 34172004 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: کسب کارهای اینترنتی صنایع خلاق فرهنگی