از بدو تاسیس تاکنون؛

بیش از ۸۷۰۰ دانشجو از مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک فارغ‌التحصیل شدند

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۶ کد : ۶۱۷۱۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از فارغ التحصیلی بیش از ۸۷۰۰ دانشجوی این مرکز آموزشی خبر داد.
بیش از ۸۷۰۰ دانشجو از مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک فارغ‌التحصیل شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، گفت: این مرکز با شعار یک دانشجو، یک کارآفرین در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در حال فعالیت است و دانشجو می پذیرد.

وی اظهارکرد: از بدو تاسیس این مرکز آموزشی در سال 1377 تاکنون هشت هزار و 750 دانشجو فارغ التحصیل شده اند که از  این تعداد 4524 دانشجوی دختر و 4226 دانشجوی پسر می باشند و هر ترم حدود 150 دانشجو فارغ التحصیل می شوند.

پارسا اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 30 کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی فعال است.

این مقام مسوول در پایان یادآور شد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از مراکز نمونه در بین مراکز علمی کاربردی استان و جزو اولین مراکز علمی کاربردی است که در سال 1377 در استان مرکزی شروع به فعالیت کرده است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی