آغاز دوره آموزشی "فتوشاپ مقدماتی" در جهاددانشگاهی محلات

۱۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۰ کد : ۶۲۰۱۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی فتوشاپ مقدماتی به همت مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.
آغاز دوره آموزشی "فتوشاپ مقدماتی" در جهاددانشگاهی محلات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی فتوشاپ مقدماتی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

سرفصل های این دوره آموزشی شامل آموزش کامل کار با ابزارها، طراحی کارت ویزیت و تراکت، روتوش عکس، موکاپ، طراحی پست و استوری تبلیغات، طراحی لوگو، کار با پلاکتین  و افکت ها و ... می باشد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره  43233136 تماس حاصل نمایند.

گفتنی است؛ به فراگیرانی که با موفقیت این دوره را سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی اعطا خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزش