انتصاب سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۴ کد : ۶۲۰۹۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
طی حکمی از سوی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی، سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طی حکمی از سوی محسن مرادی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی، زهره نعمتی به سمت سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

نظر به تعهد و شایستگی و تجارب سازنده و موافقت معاونت محترم آموزش و کارآفرینی، جنابعالی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی منصوب می گردید.

امید است در پناه الطاف الهی و روحیه انقلابی و فعالیت های جهادی با استفاده از همه ظرفیت ها و توانمندی های داخلی و تعامل سازنده با دستگاه های اجرایی استان در تحقق اهداف جهاددانشگاهی و ایجاد تحول و پیشرفت این معاونت موفق و پیروز باشید.

گفتنی است؛ نعمتی با حفظ سمت، مسوولیت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان شعبه استان را نیز بر عهده دارد.