برگزاری آزمون استخدامی وزارت امور خارجه در استان مرکزی

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۹ کد : ۶۲۰۹۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی از برگزاری آزمون استخدامی وزارت امور خارجه، همزمان با سراسر کشور به همت جهاددانشگاهی در استان خبر داد.
برگزاری آزمون استخدامی وزارت امور خارجه در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، تصریح کرد: وزارت امور خارجه به منظور تامین و تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز در مشاغل دیپلماتیک و اداری از متقاضیان واجد شرایط برای استخدام رسمی دعوت به عمل می‌آورد.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام این آزمون که توسط جهاددانشگاهی برگزار خواهد شد، تا پایان روز ۲۶ شهریور ادامه خواهد داشت، اظهارکرد: دفترچه راهنمای ثبت نام از طریق سایت آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir در دسترس داوطلبان قرار گرفته است.

رئیس جهاددانشگاهی استان در پایان به نقل از ایسنا، خاطرنشان کرد: این آزمون روز ۲۸ شهریورماه جاری همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان آزمون جهاددانشگاهی