اجرای پویش «سرمشق مهر» در استان مرکزی

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۳ کد : ۶۲۶۰۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای پویش سرمشق مهر در استان خبر داد.
اجرای پویش «سرمشق مهر» در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان، گفت: در آستانه بیست و پنجمین سالروز تاسیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، پویش سرمشق عشق به همت کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در آستانه سال تحصیلی جدید، کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای محرومیت زدایی و کمک به دانش آموزان محروم، پویش سرمشق مهر را تا روز چهارشنبه پنجم مهرماه برگزار می نماید.

این مقام مسئول بیان کرد: علاقه مندان برای شرکت در این امر خداپسندانه می توانند کمک های غیرنقدی خود را به دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در دانشگاه اراک اهدا نمایند و یا با شماره 09183650830 و 32792033
تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی سازمان دانشجویان