برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی "فاتحان عشق" همزمان با هفته دفاع مقدس در استان مرکزی

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۶ کد : ۶۲۶۴۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، مسابقه کتابخوانی فاتحان عشق برگزار می شود.
برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی "فاتحان عشق" همزمان با هفته دفاع مقدس در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در این باره، تصریح کرد: به مناسبت هفته دفاع مقدس و بیست و پنجمین سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مسابقه کتابخوانی فاتحان عشق برگزار می شود.

وی شناساندن سیره شهدا به آحاد جامعه به ویژه جوانان، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را از مهمترین اهداف این مسابقه بیان کرد.

غلامی در ادامه اظهارکرد: شرکت کنندگان می توانند پاسخ سوالات را تا 5 مهرماه به آیدی jahadarak@ ارسال و مشخصات کامل خود را به همراه شماره همراه جهت هماهنگی پس از برنده شدن در مسابقه درج نمایید.

به گفته وی؛ مسابقه کتابخوانی فاتحان عشق بصورت 15 سوال تستی طراحی شده و به برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: مسابقه کتابخوانی فاتحان عشق