اجرای طرح "سرباز ماهر" در استان مرکزی

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۴ کد : ۶۳۰۷۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای طرح سرباز مهارت به همت این نهاد در استان خبر داد.
اجرای طرح "سرباز ماهر" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: طرح سرباز ماهر یا  همان دوره مهارت آموزی به سربازان، یکی از طرح هایی است که به صورت مشترک توسط جهاددانشگاهی و با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین وزارت ورزش و جوانان برای چندمین سال متوالی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این طرح با هدف مهارت افزایی و آشنایی سربازان با کسب و کارهای کوچک و کارآفرینی و همچنین فراگرفتن مهارت های هفت گانه زندگی اجرا می شود.

بهره مندی 1700 سرباز از آموزش های کارآفرینی از خردادماه سال جاری تاکنون

نعمتی با اشاره به اینکه در راستای اجرای این طرح در اراک به طور متوسط هر ماه 320 نفر از سربازان قرارگاه مالک اشتر از این آموزش ها بهره مند می شوند، افزود: از خرداد ماه سال جاری تاکنون تعداد1700 نفر در این دوره ها شرکت کردند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان با بیان اینکه سربازان در این دوره ها  علاوه بر فراگرفتن مهارت عمومی اشتغال، شناختی اجمالی در خصوص سواد مالی و سواد رسانه ای پیدا می کنند، خاطرنشان کرد: این دوره ها حاوی کتاب آموزشی هستند و سربازان می بایست در آزمون نهایی آن شرکت کرده و حدنصاب نمره را کسب نمایند.