تقدیر فرماندار ساوه از فعالیت جهاددانشگاهی در برگزاری "جشنواره غذای سنتی" در این شهرستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی الیاسی معاون استاندار و فرماندار ساوه در جشنواره غذای محلی و شیرینی سنتی که به میزبانی جهاددانشگاهی ساوه در این شهرستان برگزار شد با اشاره به اینکه هفته فرهنگی ساوه فرصتی برای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای این شهرستان در حوزههای گوناگون است، اظهارکرد: برگزاری این جشنواره علاوه بر معرفی غذاها و شیرینیهای سنتی ساوه، موجب ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی شده و نقش مهمی در شور و نشاط آفرینی جامعه دارد.
وی با تقدیر از جهاددانشگاهی ساوه به منظور برگزاری این جشنواره، گفت: برگزاری این برنامه الگویی مؤثر برای عرضه توانمندی و خلاقیت های بانوان، ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی برای حفظ سلامت خانوادههاست.
الیاسی با اشاره به برگزاری هفته فرهنگی ساوه از ۱۸ الی ۲۵ مهرماه، گفت: برنامههای متعددی برای این هفته در حوزه فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و ... تدارک دیده شده است.
مدیر مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاد دانشگاهی ساوه نیز شناسایی انواع خوراکیهای بومی منطقه و حضور در جشنوارهها و نمایشگاهها برای ارائه غذاهای محلی را از مهمترین اهداف این جشنواره عنوان کرد و گفت: این جشنواره توسط جهاددانشگاهی ساوه و با مشارکت کمیسیون امور بانوان برگزار شد.
مهدی کاظمی افزود: ترویج استفاده از غذاهای سالم و آگاهی دادن به خانوادهها در خصوص تغذیه سالم به ویژه خوردن غذاهای خانگی و هشدار جدی در مورد مصرف غذاهای کم کالری و فست فودها از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی بیان کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره انواع غذاهای سنتی ساوه و شیرینی و سوغات این شهرستان را طبخ و عرضه کردند و به سه نفر از کسانی که توسط داوران و کارشناسان تغذیه دانشکده علوم پزشکی ساوه بر اساس الگوی تهیه غذای سالم امتیاز کسب کرده بودند و همچنین فراگیران برتر رشته تربیت مربی پیش دبستانی جهاددانشگاهی ساوه جوایزی اهدا شد و با قول مساعد رئیس شورای اسلامی شهر ساوه به تمامی شرکتکنندگان هدایایی تقدیم خواهد شد.
در این جشنواره به نقل از ایسنا، مهدی ملکی بیگدلی از هنرمندان تئاتر و تلویزیون به اجرای برنامههای شاد و متنوع پرداخت.
گفتنی است؛ فرماندار ساوه پس از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی از قسمتهای مختلف جهاددانشگاهی ساوه بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیتهای آموزشی و تحقیقاتی این نهاد قرار گرفت.
نظر شما :