بازدید مدیرکل استاندارد استان مرکزی از روند برگزاری آزمون استخدامی استاندارد در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۶۳۳۰۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدیرکل استاندارد استان مرکزی از روند برگزاری آزمون استخدامی استاندارد در جهاددانشگاهی استان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سید سعید میرنظامی مدیرکل استاندارد استان مرکزی از روند برگزاری آزمون استخدامی استاندارد که در محل جهاددانشگاهی استان برگزار شد بازدید به عمل آورد.

وی در حاشیه این بازدید از عوامل برگزاری آزمون استخدامی استاندارد در جهاددانشگاهی استان مرکزی قدردانی کرد.

محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان نیز در این بازدید به ارائه گزارشی از برگزاری آزمون استخدامی پرداخت و گفت: در آزمون استخدامی استاندار و آموزش و پرورش جمعا 129 داوطلب استان مرکزی شرکت کردند که از این تعداد 57 نفر خانم و 72 نفر آقا به رقابت پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون های استخدامی نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی بصورت یکپارچه توسط سامانه مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار می شود.

گفتنی است؛ آزمون استخدامی استاندارد و آموزش و پرورش روز جمعه،21 مهرماه همزمان با سراسر کشور به همت مرکز آزمون جهاددانشگاهی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.