از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی "فاتحان عشق" معرفی شدند

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۶۳۳۶۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی "فاتحان عشق" از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی معرفی شدند.
برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی "فاتحان عشق" معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس مسابقه کتابخوانی فاتحان عشق برگزار شد.

وی افزود: در این مسابقه که با استقبال بی نظیر همراه بود، دانشجویان از دانشگاه های اصفهان، گناباد، مشهد مقدس، آران و بیدگل، کاشمر، ابرکوه، بردسکن، سمنان، میبد یزد، زابل، خوزستان، خمین، تهران و دانشگاه های اراک شرکت کردند.

غلامی گفت: پس از بررسی پاسخ های ارسال شده غلامرضا رستمیان راد از گناباد، غلامرضا نظری از پیام نور اراک و مهناز اکبری از دانشگاه شهید رجایی تهران به عنوان برگزیدگان مسابقه معرفی شدند.

این مقام مسوول در پایان هدف از برگزاری مسابقه کتابخوانی هفته دفاع مقدس را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بیان کرد.