با موضوع بررسی وضعیت فعالیت مراکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی صورت گرفت؛

نشست هم‌اندیشی روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علمی کاربردی استان

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۱ کد : ۶۳۳۹۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست هم اندیشی روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علمی کاربردی استان با موضوع بررسی وضعیت فعالیت مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار شد.
نشست هم‌اندیشی روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علمی کاربردی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در نشست با دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان به بررسی وضعیت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در ترم تحصیلی جاری با توجه به بخشنامه ها و پیگیری امور جاری دانشجویان به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید پرداختند.

در این نشست نحوه فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بررسی و در خصوص عدم پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات و ساوه، مقرر شد اقداماتی جهت تسهیل امور دانشجویی و هماهنگی بیشتر بین طرفین انجام پذیرد.

گفتنی است؛ در حال حاضر حدود 400 دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول فعالیت است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی