به همت دبیرخانه بزرگداشت شهدای جهادانشگاهی کشور؛

مسابقه کتاب‌خوانی «جان بی‌آرام صبح» ویژه جهادگران جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۳ کد : ۶۳۴۱۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به مناسبت بزرگداشت شهدای جهاددانشگاهی، مسابقه کتابخوانی ویژه جهادگران جهاددانشگاهی در سراسر کشور برگزار می‌شود.
مسابقه کتاب‌خوانی «جان بی‌آرام صبح» ویژه جهادگران جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ این مسابقه کتابخوانی از کتاب «جان بی‌آرام صبح»، خاطراتی از زیست جهادی شهید علی صبوری، تالیف ناصر ملایی و از انتشارات جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

این برنامه بخشی از برنامه‌های بزرگداشت شهدای جهاددانشگاهی است که به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی به عنوان دبیرخانه بزرگداشت شهدای جهاددانشگاهی با همکاری معاونت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی، سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی، اداره کل روابط عمومی و سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

این مسابقه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و سوالات این مسابقه،27 آبان ماه سال جاری راس ساعت 10 صبح در دسترس شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

علاقمندان می‌توانند جهت شرکت در مسابقه با مراجعه به سایت سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و یا لینک http://jdas.ir/fa/news/63367، فایل پی‌دی‌اف کتاب مورد نظر را دریافت و در مسابقه مذکور شرکت کنند.

گفتنی است؛ به 10 نفر از شرکت کنندگان جایزه نقدی پنج میلیون ریالی اهدا خواهد شد.

فایل pdf  کتاب مورد نظر در پایین خبر قابل دریافت می باشد.