آمادگی سازمان بسیج مداحان استان مرکزی جهت همکاری با سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۶۳۴۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسوول سازمان بسیج مداحان استان مرکزی از اعلام آمادگی این نهاد جهت همکاری با سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ ابوالفضل ربیعی مسوول سازمان بسیج مداحان استان در نشست با مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان، گفت: بسیج مداحان استان آماده همکاری با جهاددانشگاهی در زمینه برگزاری اردوهای زیارتی، سیاحتی و دیگر برنامه های مذهبی و فرهنگی با تخفیفات ویژه برای دانشجویان را داراست.

علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان نیز در ادامه به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشجویی در زمینه های فرهنگی، مذهبی ، علمی و ... اشاره کرد و افزود: سازمان دانشجویان آماده همکاری با بسیج مداحان استان است.

وی هدف از تاسیس سازمان دانشجویان، ایجاد زمینه برای کشف، شکوفایی، و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان عنوان کرد.