اطلاعیه مرکز آزمون جهاددانشگاهی/ برگزاری مجدد آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۱۱ آبان در استان مرکزی

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۱ کد : ۶۳۶۷۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به عنوان مجری برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتشار اطلاعیه‌ای وضعیت آزمون لغو شده در حوزه امتحانی استان مرکزی (اراک) را اعلام کرد.

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در اطلاعیه مرکز آزمون جهاددانشگاهی آمده است:

بدینوسیله به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند به دلیل نقص فنی، چیدمان در نظر گرفته شده برای داوطلبان، دچار اختلال شده و امکان توزیع دفترچه سوال و بالطبع برگزاری آزمون استخدامی در ساعت مقرر فراهم نشده است.

لذا ضمن پوزش فراوان بابت این موضوع، اعلام می‌دارد آزمون آن دسته از داوطلبانی که محل آزمون آنها دانشگاه آزاد اسلامی اراک بوده است، جهت احترام به حقوق این داوطلبان و جلوگیری از تضییع داوطلبان گرامی بر اساس هماهنگی به عمل آمده با سازمان اداری و استخدامی و وزارت بهداشت و درمان، آزمون مجدد در روز پنجشنبه، 11 آبان ماه سال جاری در اراک برگزار خواهد شد.

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه، ساعت و مکان برگزاری آزمون متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در پایان مجددا از قصور به عمل آمده عذر خواهی به عمل می آید.