معاون سیاسی، امنیتی استاندار مرکزی بیان کرد:

مشکلات فنی؛ علت لغو آزمون استخدامی وزارت بهداشت در استان مرکزی/مغایرت کُد داوطلب با دفترچه سوالات

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۱ کد : ۶۳۶۷۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
نظری با اشاره به عدم برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت در استان مرکزی، اظهارکرد: این آزمون استخدامی در استان به علت عدم همخوانی سوالات با کُد داوطلبان لغو شد تا حق متقاضیان پایمال نشود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در خصوص لغو آزمون استخدامی وزارت بهداشت در استان، گفت: این آزمون استخدامی در استان مرکزی به علت همخوانی نداشتن سؤالات با کُد داوطلبان لغو شد تا حق متقاضیان پایمال نشود.

وی افزود: برای رعایت تدابیر لازم، دفترچه آزمون در دقیقه ۹۰ بازگشایی شد که مغایرت کُد داوطلب با دفترچه سوالات، موجب شد تا آزمون لغو شود.

نظری با بیان اینکه، بخش عمده مشکل پیش آمده مربوط به تهران است، تأکید کرد: سوالات این آزمون از تهران ارسال شده و دانشگاه آزاد اسلامی و جهاددانشگاهی استان مرکزی مسئول برگزاری آن بودند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در پایان، لو رفتن سؤالات آزمون را تکذیب کرد و گفت: لغو آزمون به‌علت عدم رعایت استانداردهای لازم و برای رفع شبهه انجام شد تا حق داوطلبان ضایع نشود.