به همت جهاددانشگاهی؛

پیش رویداد آموزشی "آشنایی با پهبادهای غیرنظامی" در استان مرکزی برگزار می‌شود

۰۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۶۳۷۹۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری پیش رویداد آموزشی "آشنایی با پهبادهای غیرنظامی" در استان خبر داد.
پیش رویداد آموزشی "آشنایی با پهبادهای غیرنظامی" در استان مرکزی  برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: پیش رویداد آموزشی "آشنایی با پهبادهای غیرنظامی"به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی و با همکاری مرکز آموزش پهباد غیرنظامی آکامی پرواز برگزار می شود.

وی تصریح کرد: ثبت نام برای دوره های آموزشی ذیل در پایان کارگاه شامل دوره های عمومی کاربردی پهباد غیرنظامی، دوره های تخصصی نقشه برداری هوایی با پهباد، دوره های تخصصی کاربری پهباد غیرنظامی تصویربرداری هوایی، دوره های کارآفرینی هوانوردی و هوایی، دوره های شبیه سازی پرواز با هواپیما شخصی، دوره های شبیه سازی پرواز با پهباد، انجام پروازهای تفریحی با هواپیما دونفره و ورکشاپ آشنایی با خلبانی و دوره های تخصصی سمپاشی هوایی با پهباد است.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان اضافه کرد: این دوره های آموزشی روز سه شنبه، 9 آبان ماه در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی،کوچه مسجدحاج آقا صابر، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مراجعه و یا با شماره  08632241434 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: کوتاه مدت جهاددانشگاهی