عضوگیری ۳۴۰ دانشجوی جدیدالورود استان مرکزی در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۰ کد : ۶۳۸۵۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از عضوگیری ۳۴۰ دانشجوی جدیدالورود استان در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: سازمان دانشجویان در جهت تحقق استراتژی برنامه توسعه جهاددانشگاهی مبنی بر تاکید بر تقویت فرهنگ و ارزش های اسلامی در جامعه به ویژه در نسل جوان و دانشجویان دانشگاه ها  و ایجاد زمینه  برای کشف، شکوفایی، و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان و ارتقای همکاری و مشارکت آنان تاسیس شده است.

وی با اشاره برگزاری اردوی نودانشجویان در سالن ورزشی دانشکده علوم ورزشی پردیس دانشگاه اراک، افزود: با وجود برپایی غرفه های کانون ها وانجمن های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در حاشیه این مراسم، 340 دانشجوی جدیدالورد و علاقه مند به عضویت در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی ثبت نام کردند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: سازمان دانشجویان بستر مناسبی جهت فعالیت دانشجویان پویا در زمینه‌ های فرهنگی، هنری، علمی، پژوهشی و ... است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی فرهنگی دانشگاه