آغاز ثبت‌نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی "مناظره دانشجویان ایران" در استان مرکزی

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۰ کد : ۶۴۰۳۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از آغاز ثبت نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان خبر داد.
آغاز ثبت‌نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی "مناظره دانشجویان ایران" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، اظهارکرد: این مسابقات با حضور تیم های مختلف از دانشگاه های سراسر استان به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی آخرین مهلت ثبت نام برای شرکت در مسابقات ملی مناظره دانشجویان را پایان آبان ماه جاری بیان کرد و گفت: این مسابقات در آذرماه سال جاری در استان برگزار خواهد شد.

غلامی اضافه کرد: مسابقات ملی مناظره دانشجویان هر ساله با هدف تقویت فرهنگ گفت و گوی سازنده، تولید علم و اندیشه و ارائه مطالب علمی جذاب برای دانشجویان برگزار می شود.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه مرحله سراسری این مسابقات، بهار سال آینده برگزار خواهد شد، گفت: علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۸۶۳۲۷۹۲۰۳۳ و ۰۹۱۸۳۶۵۰۸۳۰ تماس گرفته یا به دبیرخانه مسابقات واقع در دانشگاه اراک، جنب پارک امیرکبیر، دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مسابقات جهاددانشگاهی دانشجویان