برگزاری دوره آموزشی "حسابداری ویژه بازار کار" در جهاددانشگاهی ساوه

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۶۴۰۵۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی حسابداری ویژه بازار کار به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "حسابداری ویژه بازار کار" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر جهاددانشگاهی ساوه با اعلام این خبر، تصریح کرد: دوره آموزشی حسابداری ویژه بازار کار در این شهرستان برگزار می شود.

وی افزود: دوره حسابداری ویژه بازار کار از جمله دوره های تکمیلی از مقدماتی تا پیشرفته است که هدف از برگزاری چنین دوره ای آموزش مباحث حسابداری در یک مدت زمان معین بصورت کاملا کاربردی و عملکردی می باشد.

کاظمی ادامه داد: این دوره آموزشی با تدریس مهندس محمدیاری برگزار و به فراگیرانی که با موفقیت این دوره آموزشی را سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه می شود.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در دوره های آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی ساوه، میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی حسابداری ساوه