رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی تاکیدکرد:

بسترسازی گفتمان دانشجویی در جامعه/ مسابقات ملی مناظره با حضور حداکثری دانشجویان برگزار شود

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۰ کد : ۶۴۱۰۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرادی تصریح کرد: امید است با همکاری تمامی مراکز آموزش عالی شاهد گفتمان سازی دانشجویان در سطح جامعه باشیم و بتوانیم بستر مناسبی برای گفتمان و فن بیان دانشجویان در سطح جامعه فراهم آوریم.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در اولین نشست هماهنگی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان، گفت: در خصوص کیفیت و کمیت برگزاری مسابقات و حضور حداکثری دانشجویان در این دوره از مسابقات، تمامی تلاش خود را باید به کار ببریم تا بتوانیم مسابقات را با کیفیت مناسب و شایسته برگزار کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با همکاری تمامی مراکز آموزش عالی شاهد گفتمان سازی دانشجویان در سطح جامعه باشیم و بتوانیم بستر مناسبی برای گفتمان و فن بیان دانشجویان در سطح جامعه فراهم آوریم.

گفتنی است؛ دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، آذرماه سال جاری به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: دانشجویان مسابقات استان مناظره