اعلام ضوابط اجرایی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی+ جوایز تیم‌های برتر

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۴ کد : ۶۴۱۲۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
ضوابط اجرایی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با اشاره به ثبت نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان، گفت: در همین راستا شرایط و ضوابط شرکت در این دوره مسابقات و جوایز مرحله استانی در استان مرکزی اعلام شد.

وی اضافه کرد: ثبت نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی تا 25 آبان ماه جاری ادامه دارد و مسابقات آذرماه امسال برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: جوایز مرحله استانی تیم های اول تا سوم این مسابقات به ترتیب40، 30 و 20 میلیون ریال است.

به گفته وی؛ علاقه مندان به شرکت در این دوره مسابقات می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی دبیرخانه واقع در دانشگاه اراک، جنب پارک امیرکبیر، دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی مراجعه و یا به آیدی @jahadarak  پیام ارسال نمایند.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی