آمادگی نهاد رهبری دانشگاه‌های استان مرکزی جهت حضور پرشور دانشجویان در "مناظره دانشجویی"

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۶۴۱۷۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در نشست هماهنگی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی بر ضرورت حضور پرشور دانشجویان در این مسابقات تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ حجت الاسلام کوشکی معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان در نشست با مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: این نهاد آماده همکاری جهت برگزاری شایسته مسابقات و حضور پرشور دانشجویان است.

علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در ادامه با اشاره به آغاز ثبت نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان، تصریح کرد: امید است با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی شاهد حضور پرشور دانشجویان در این دوره از مسابقات باشیم.

وی اضافه کرد: ثبت نام این مسابقات در استان مرکزی تا پایان آبان ماه ادامه دارد و مرحله سراسری این مسابقات، بهار سال آینده برگزار خواهد شد.

دارابی خاطرنشان کرد: مسابقات ملی مناظره با هدف عمل به منویات مقام معظم رهبری در مورد کرسی‌ های نظریه‌ پردازی و آزاداندیشی، فراهم کردن زمینه تبادل‌ نظر دانشجویان در مسائل مختلف  برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی مسابقات دانشجویان