رقابت بیش از ۲۸۰۰ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۸ کد : ۶۴۲۶۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
دو هزار و ۸۶۴ شرکت کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت به رقابت پرداختند.
رقابت بیش از ۲۸۰۰ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در حاشیه برگزاری این آزمون، گفت: آزمون استخدامی وزارت بهداشت با حضور 2864 شرکت کننده در دانشگاه آزاد اسلامی اراک(فلق) برگزار شد.

وی تصریح کرد: از مجموع داوطلبان، ۲۰۶۹ نفر زن و ۷۹۵ مرد هستند و شغل محل های در نظر گرفته شده برای افرادی که پذیرفته می شوند در بیمارستان های استان است.

مرادی اضافه کرد: آزمون استخدامی وزارت بهداشت برای جذب نیروی انسانی در ۶۴ رشته شغلی برگزار و تمامی مشاغل کارشناسی و مورد نیاز وزارت بهداشت به جز رشته‌ های تخصصی درمانی از طریق این آزمون جذب می ‌شوند.

این مقام مسوول اضافه کرد: نتایج آزمون استخدامی آزمون وزارت بهداشت از سوی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ اعلام می شود.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی وزارت بهداشت جهاددانشگاهی