برگزاری آزمون "پایان دوره آموزشی داوری و میانجیگری" در استان مرکزی

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۶ کد : ۶۴۳۱۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون پایان دوره آموزشی داوری و میانجیگری به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری آزمون "پایان دوره آموزشی داوری و میانجیگری" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان گفت: آزمون پایان دوره داوری و میانجی‌گری 11 آبان ماه به‌ همت این معاونت برگزار شد.

وی تصریح کرد: اداره کل توسعه امور میانجیگری و داوری مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه در راستای تحقق بخشی به اهداف سند تحول قضایی و آیین نامه میانجیگری در امور کیفری، اقدام به استخدام میانجیگران و داوران مورد نیاز مراکز حل اختلاف کرده است.

نعمتی با اشاره به اینکه این آزمون با حضور حدود 50 شرکت کننده در سالن اجتماعات دکتر کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد، افزود: نتایج آزمون پایان دوره داوری و میانجی‌گری از طریق قوه قضائیه اعلام خواهد شد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان، خاطرنشان کرد: این آزمون همزمان با سراسر کشور در سه سطح داوری عمومی، داوری تخصصی خانواده و میانجیگری برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آزمون میانجیگری