طبق اطلاعیه مرکز آزمون جهاددانشگاهی؛

آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها ۲۶ آبان برگزار نمی‌شود

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۴ کد : ۶۴۷۱۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
طبق اطلاعیه مرکز آزمون جهاددانشگاهی، آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری ها ۲۶ آبان ماه جاری برگزار نمی شود.
آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها ۲۶ آبان برگزار نمی‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ استانداری‌های استان مرکزی، خراسان جنوبی، زنجان، سیستان و بلوچستان، قزوین، کرمان و هرمزگان به منظور تامین بخشی از نیروهای انسانی مورد نیاز شهرداری‌های استان، از افراد واجد شرایط به صورت قرارداد کار معین دعوت به همکاری می‌نماید.

مقرر بود آزمون بکارگیری نیروهای قرارداد کار معین شهرداری ها 26 آبان ماه جاری برگزار شود؛ لذا تاریخ جدید برگزاری این آزمون پس از هماهنگی با سازمان شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و استانداری‌های تابعه از طریق اطلاعیه رسمی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhttps://hrtc.ir/ اطلاع رسانی خواهد شد.

گفتنی است؛ آزمون استخدامی شهرداری ها در استان مرکزی جهت جذب نیرو در رشته های شغلی آرشیتکت، حسابدار، کاردان آتش نشان، کارشناس امور اداری، کارشناس امور باغبانی، کارشناس امور حمل و نقل، کارشناس آتش‌نشانی، کارشناس برنامه و بودجه، کارشناس تحلیل‌‌گر سیستم، کارشناس حقوقی، کارشناس شبکه، کارشناس شهرسازی، متصدی امور دفتری، مهندس راه و ساختمان و نقشه بردار برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی آزمون شهرداری