با حضور تیم‌های شرکت‌کننده؛

نشست توجیهی "مسابقات ملی مناظره دانشجویان" در استان مرکزی برگزار شد

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۹ کد : ۶۴۷۱۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست توجیهی دوزادهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان در استان مرکزی برگزار شد.
نشست توجیهی "مسابقات ملی مناظره دانشجویان" در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: اولین نشست توجیهی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور علاقه مندان و تیم های شرکت کننده در دانشکده فنی و حرفه ای دختران اطهر اراک برگزار شد.

وی افزود: در این نشست توضیحاتی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات، امتیازدهی، اصول و فنون مذاکره و ... مطالبی بیان شد.

غلامی اضافه کرد: مهلت ثبت نام برای شرکت در مسابقات ملی مناظره دانشجویان در استان مرکزی تا پایان آبان ماه جاری است و مسابقات در آذرماه امسال برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان تقویت فرهنگ گفت و گو، تولید علم و اندیشه و ... را از جمله اهداف برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان بیان کرد.

شایان ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۸۶۳۲۷۹۲۰۳۳ و ۰۹۱۸۳۶۵۰۸۳۰ تماس گرفته یا به دبیرخانه مسابقات واقع در دانشگاه اراک، جنب پارک امیرکبیر، دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره دانشجویان استان مرکزی جهاددانشگاهی