امضای توافق‌نامه جهاددانشگاهی استان مرکزی و استانداری مرکزی در خصوص برگزاری آزمون استخدامی شهرداری‌ها

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۶ کد : ۶۴۷۷۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
توافق‌نامه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل تخصصی شهرداری های استان مرکزی بین جهاددانشگاهی استان مرکزی و استانداری مرکزی به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ توافق‌نـامه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل تخصصی شهرداری های استان مرکزی با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و علی اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی به امضاء رسید.

این توافق نامه با موضوع برگزاری آزمون استخدامی تخصصی برای استخدام 120 نفر در استان مرکزی توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی از تاریخ 1402/7/10 لغایت پایان فرآیند آزمون می باشد.

از تعهدات جهاددانشگاهی استان مرکزی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

- برنامه ریزی، تعیین منابع آزمون و تولید دفترچه‌های راهنمای آزمون با تأیید استانداری

- ثبت‌نام داوطلبان از تاریخ 1402/7/26 الی 1402/8/5 در سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir با دریافت مدارک مورد نیاز

- برگزاری آزمون در دفترچه 27 آبان جاری اعلام شده که با توجه به تمدید زمان ثبت نام به تعویق افتاده و در اسرع وقت اعلام خواهد شد.

- آماده‌سازی محل برگزاری آزمون و انجام کلیه امور مربوط به برگزاری آزمون به صورت قلم کاغذی و قرائت پاسخ‌نامه به صورت رایانه‌ای

- اعلام نتایج برگزاری آزمون کتبی به استانداری، در این خصوص مشخصات داوطلبان به همراه امتیازات ارائه خواهد شد.

- اعلام نتایج آزمون به داوطلبان

- اعلام پذیرفته شدگان با 3 برابر ظرفیت مورد نیاز استانداری جهت انجام سایر مراحل آزمون

- جهاد پاسخگوی اعتراضات و شکایات شرکت‌کنندگان به مراجع قضایی و دیوان عدالت اداری  نسبت به آزمون کتبی خواهد بود.

تعهدات استانداری مرکزی:

- اعلام نام مرکز آزمون جهاددانشگاهی و سایت آن به عنوان مجری آزمون استخدامی

- دریافت مجوزهای قانونی لازم به منظور استخدام افراد مندرج در ماده یک

- پذیرش کلیه مسوولیت‌های قانونی در رابطه با استخدام فرد

شایان ذکر است؛ آزمون عملی آتش‌نشانی ها پس از آزمون کتبی طی تفاهم نامه جدیدی اجرایی خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی مرکز آزمون جهاددانشگاهی مرکزی