آذرماه ۱۴۰۲؛

"مسابقات ملی مناظره دانشجویی" از شبکه آفتاب استان مرکزی پخش می‌شود

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۶۴۸۰۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هماهنگی انعکاس خبری و پوشش تلویزیونی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان در استان مرکزی برگزار شد.
"مسابقات ملی مناظره دانشجویی" از شبکه آفتاب استان مرکزی پخش می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هماهنگی انعکاس خبری و پوشش تصویری دوازدهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویان ایران با حضور مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان، دکتر گلستانی معاون سیمای شبکه آفتاب؛ دکتر رضایی مدیر سیما و علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی در صدا و سیمای استان برگزار شد.

در این نشست مقرر شد پوشش خبری و تصویری مراحل برگزاری مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویان ایران در استان مرکزی توسط شبکه آفتاب استان انجام شود.

گفتنی است؛ این دوره از مسابقات آذرماه 1402 با حضور تیم های شرکت کننده دانشجویی استان مرکزی در اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی دانشجویان مسابقات