برگزاری سلسله کارگاه‌های آموزشی پزشکی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۷ کد : ۶۴۸۰۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
سلسله کارگاه های آموزشی پزشکی به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
برگزاری سلسله کارگاه‌های آموزشی پزشکی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

سلسله کارگاه های آموزشی انجماد جنین، تخمک و اسپرم، روش های مولکولی مقدماتی و روش های معمولی و نوین جداسازی اسپرم به همت این معاونت برگزار می شود.

کارگاه های فوق بصورت حضوری در دو بخش نظری شامل روش های معمولی و نوین جداسازی اسپرم جهت درمان افراد نابارور به مدت ۸ ساعت، روش های مقدماتی مولکولی به مدت ۱۸ ساعت و انجماد جنین، تخمک و اسپرم به مدت ۸ ساعت روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هر هفته در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شوند.

در همین راستا از ظرفیت آزمایشگاه های مجتمع فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان همچون آزمایشگاه تشخیص طبی، ژنتیک و جنین شناسی جهت برگزاری کارگاه های مذکور استفاده خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی