برپایی نشست هماهنگی اعضای دبیرخانه استانی "مسابقات ملی مناظره دانشجویی" در استان مرکزی

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۵ کد : ۶۴۸۹۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هماهنگی اعضای دبیرخانه استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هماهنگی اعضای دبیرخانه استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور معاونان و مدیران فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی، دانشگاه اراک، علوم پزشکی، آزاداسلامی، پیام نور، علمی کاربردی، فنی حرفه ای و دانشگاه صنعتی استان در محل حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان و دبیر اجرایی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در خصوص دستورالعمل برگزاری؛ آیین نامه ها و زمان برگزاری توضیحاتی را ارائه کرد.

وی افزود: مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور تیم‌های دانشجویی از دانشگاه‌های سراسر استان به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود.

این مقام مسوول در پایان تصریح کرد: موضوعات مناظره در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ... در گروه های موافق و مخالف دانشجویی برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی مسابقات ملی مناظره دانشجویان دانشجویان ایران