آیین رونمایی کتاب "نکات کاربردی راه‌اندازی کسب و کار از طریق کافی نت" از انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۰ کد : ۶۴۹۲۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مراسم رونمایی از کتاب "نکات کاربردی راه اندازی کسب و کار از طریق کافی نت" به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آیین رونمایی کتاب "نکات کاربردی راه اندازی کسب و کار از طریق کافی نت" با حضور رئیس این واحد سازمانی در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این کتاب تالیف دکتر هادی محمدی، دکتر فاطمه عمرانی و مهندس افسانه شفیعی است که توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان به چاپ رسیده است.

گفتنی است؛ سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در زمینه چاپ، تالیف، ترجمه و انتشار کتاب های علمی و دانشگاهی فعالیت طولانی دارد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی کتاب چاپ