مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی تمدید شد

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۷ کد : ۶۴۹۶۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مهلت ثبت نام در مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی تمدید شد.
مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی هر ساله با شعار "مناظره؛ فرصتی برای یادگیری" به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می شود.

در این دوره از مسابقات، تیم ‌های شرکت کننده به صورت دو تیم موافق و مخالف در موضوعات انتخاب شده به مناظره و رقابت می‌پردازند و پس از داوری تیم‌های برنده به مراحل بالاتر راه پیدا می‌کنند.

مهلت ثبت نام این مسابقات تا روز سه شنبه 30 آبان ماه جاری تمدید شده و علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۸۶۳۲۷۹۲۰۳۳ و ۰۹۱۸۳۶۵۰۸۳۰ تماس گرفته یا به دبیرخانه مسابقات واقع در دانشگاه اراک، جنب پارک امیرکبیر، دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مسابقات استان مرکزی مناظره