رضایت‌مندی مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی از عملکرد کانون ارزیابی جهاددانشگاهی

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۶۵۰۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی از عملکرد کانون ارزیابی جهاددانشگاهی در برگزاری دوره های ارزیابی شایستگی های عمومی متقاضیان این اداره که توسط جهاددانشگاهی استان برگزار شد تقدیر و تشکر کرد.
رضایت‌مندی مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی از عملکرد کانون ارزیابی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سید بهاء الدین میرمحمدی مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی طی نامه ای از عملکرد کانون ارزیابی جهاددانشگاهی در برگزاری دوره های ارزیابی شایستگی های عمومی متقاضیان این اداره که مهرماه سال جاری به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد تقدیر و تشکر کرد.

در بخشی از این نامه آمده است:

با عنایت به برگزاری دوره های ارزیابی شایستگی های عمومی متقاضیان استخدام این اداره کل و اعلام رضایت از نحوه اجرای دوره های مذکور و برخورد شایسته ارزیابان محترم؛ بدینوسیله مراتب رضایت این اداره کل از عملکرد مطلوب ارزیابی جهاددانشگاهی استان مرکزی اعلام می گردد.

گفتنی است؛ ارزیابی شایستگی متقاضیان استخدام سازمان امور مالیاتی استان مرکزی با حضور 285 نفر از جوانان متقاضی استخدام در سازمان امور مالیاتی با حضور ارزیابان حرفه ای از شهرهای اراک، تهران، البرز، اصفهان، کرمانشاه و ایلام انجام شد.