با موضوع دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی برگزار شد؛

نشست هم‌اندیشی معاونان فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علمی کاربردی استان

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۵ کد : ۶۵۰۳۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هم اندیشی معاونان فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علمی کاربردی استان در راستای برگزاری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هم اندیشی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان، شریفی معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در دانشگاه جامع استان برگزار‌ شد.

غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در این نشست، تصریح کرد: دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با هدف گفتمان سازی دانشجویی در استان مرکزی برگزار می شود.

وی اظهار امیدواری کرد؛ برگزاری مرحله استانی این دوره از مسابقات با استقبال بی نظیر دانشجویان سراسر استان همراه خواهد بود.

شریفی معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در ادامه، بیان کرد: این دانشگاه آمادگی حضور و شرکت در این مسابقات را خواهد داشت و امید است دانشجویان با تمام قوا در این مسابقات شرکت کنند.

علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان و دبیر اجرایی مسابقات نیز در این نشست در خصوص آیین نامه اجرایی مسابقات، امتیاز دهی داوران و گزاره های ارسالی توضیحاتی بیان کرد.

کلید واژه ها: مسابقات دانشجویان معاون فرهنگی