به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان برگزار می‌شود؛

کارگاه آموزشی "آشنایی با روش‌های بازاریابی و بازرگانی گیاهان دارویی" در خنداب

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۵۰۸۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی آشنایی با روش های بازاریابی و بازرگانی گیاهان دارویی با نگاه بر تاثیر آن بر اقتصاد منطقه خنداب به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
کارگاه آموزشی "آشنایی با روش‌های بازاریابی و بازرگانی گیاهان دارویی" در خنداب

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی و با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی، کارگاه آموزشی آشنایی با روش های بازاریابی و بازرگانی گیاهان دارویی با نگاه بر تاثیر آن بر اقتصاد منطقه خنداب برگزار می شود.

این کارگاه آموزشی با حضور دکتر محمدرضا دهقانی عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی روز چهارشنبه، اول آذرماه از ساعت 8 الی 13 در سالن معراج خنداب برپا می شود.

در این کارگاه آموزشی مباحث روز مرتبط با کشت گیاهان دارویی، نحوه فروش، بازاریابی و ... توسط دکتر دهقانی ارائه خواهد شد.

همچنین در برگزاری این کارگاه آموزشی، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، جهادکشاورزی و فرمانداری خنداب همکاری دارند.

گفتنی است؛ گیاهان دارویی متعددی در منطقه خنداب کشت می شود که با توجه به شرایط منطقه و بازار مناسب قابلیت توسعه و گسترش دارند.

کلید واژه ها: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی کارگاه آموزشی خنداب