اعلام جزئیات آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور/۸ دی‌ماه؛ زمان برگزاری آزمون

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۲ کد : ۶۵۲۵۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام یازدهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی از از ۴ آذر توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی آغاز شده و تا ۱۳ آذر نیز ادامه دارد.
اعلام جزئیات آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور/۸ دی‌ماه؛ زمان برگزاری آزمون

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی با حضور تعدادی از دستگاه‌های اجرایی کشور از جمله سازمان حفاظت محیط‌زیست، سازمان بهزیستی، دانشگاه فرهنگیان، سازمان سنجش آموزش کشور، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی کشور و صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، هشتم دی‌ماه ۱۴۰۲ به صورت هم‌زمان برگزار می‌شود.

کارت شرکت آزمون، ۵ دی ماه بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار می گیرد و تاریخ اعلام نتایج آن بیست و هفتم دی‌ماه امسال است.

علاقه مندان می توانند برای شرکت در این آزمون به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ مراجعه کنند.

شایان ذکر است؛ این آزمون در استان مرکزی جهت جذب نیرو در مشاغل کارشناس امور توانبخشی، کارشناس امور بهزیستی، کتابدار، کارشناس برنامه و بودجه، کارشناس امور فرهنگی(تربیتی سراهای دانشجویی)، کارشناس امور دانشجویی، کارشناس امور آموزشی، کودکیار، مامور اجرایی محیط زیست و ... برگزار می شود.

کلید واژه ها: آزمون کشور اجرایی