برگزاری نشست هم‌اندیشی روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشکده علوم پزشکی خمین

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۴ کد : ۶۵۳۹۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست هم اندیشی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و رییس دانشکده علوم پزشکی خمین در راستای روند برگزاری آزمون استخدامی جهاددانشگاهی و همکاری های متقابل برگزار شد.
برگزاری نشست هم‌اندیشی روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هم اندیشی دکتر محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و دکتر سجاد رحیمی رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین و دکتر موسوی معاون توسعه این دانشکده پیرامون روند برگزاری آزمون استخدامی جهاددانشگاهی و همکاری های متقابل این دو نهاد بحث و تبادل نظر شد.

مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در این نشست با اشاره به غیرحضوری شدن روند ثبت نام بسیاری از آزمون های استخدامی، اظهارکرد: سایت آزمون استخدامی جهاددانشگاهی یکی از سایت های اصلی برای ثبت نام بسیاری از آزمون های سراسری در سطح کشور است.

وی افزود: جهاددانشگاهی در حال حاضر یکی از مجری های برگزار کننده آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی کشور است که در بازه زمانی مختلف مشابه با سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون های مختلفی را برگزار می کند.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی جهاددانشگاهی