تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با شهدا همزمان با هفته بسیج

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۵۳۹۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به مناسبت هفته بسیج، مراسم تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.
تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با شهدا همزمان با هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، مراسم عطرافشانی تجدید میثاق با شهدا با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان به همت معاونت فرهنگی برگزار شد.

در این آیین که با حضور مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و جهادگران این واحد سازمانی برگزار شد، شرکت کنندگان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، بار دیگر با آرمان های بنیانگذار امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

گفتنی است؛ هفته بسیج یادآور رشادت های رزمندگان و اراده ملت در دفاع از میهن اسلامی ایران است که به تعبیر امام راحل تشکیل آن "یقینا از برکات و الطاف جلیه خداوند تعالی بود."

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهادگران گرامیداشت