تشریح جزئیات شرکت در "مسابقات ملی مناظره دانشجویی" در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۲ کد : ۶۵۴۱۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست توجیهی و کارگاه فن بیان دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
تشریح جزئیات شرکت در "مسابقات ملی مناظره دانشجویی" در دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و دبیر اجرایی این مسابقات در نشست توجیهی و کارگاه فن بیان دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی که با حضور تیم های شرکت کننده از دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد به تشریح آیین نامه این دوره از مسابقات پرداخت.

وی افزود: مرحله استانی این مسابقات ملی از هفته آینده به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود و دانشجویان علاقه مند دانشگاه‌ ها می توانند در تمامی مقاطع تحصیلی در این مسابقات شرکت کنند.

دارابی آخرین مهلت ثبت نام در این مسابقات دانشجویی را 8 آذرماه عنوان کرد و گفت: تیم های برنده مسابقات ضمن برخورداری از جوایز نقدی به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

کلید واژه ها: مسابقات جهاددانشگاهی استان مرکزی دانشجویان