به همت مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک؛

برپایی کرسی آزاداندیشی "نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی"

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۹ کد : ۶۵۵۳۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
برپایی کرسی آزاداندیشی "نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه روز دانشجو کرسی آزاد اندیشی با موضوع نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

این مراسم با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی دانشجویان و پیرو فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها برگزار و دکتر محسن سعیدی کارشناس علوم سیاسی و امور بین الملل، مطالبی در خصوص نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی برای دانشجویان ارائه کرد.

شایان ذکر است؛ برپایی کرسی‌های آزاد اندیشی راهی جهت گسترش و توسعه فرهنگ نقدپذیری و تضارب آرا و همچنین ایجاد فضای آزاد استماع و اجتناب از جدال باطل در رد نظرات مختلف است که می بایست زمینه گفت‌وگو، آزاداندیشی و حرف زدن برای دانشجویان در اینگونه مراسم ها در دانشگاه‌ها فراهم شود.

کلید واژه ها: دانشجویان کرسی آزاد اندیشی