استان مرکزی؛ رکوردار بیشترین تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در کشور

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۳ کد : ۶۵۶۲۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی با حضور ۵۸ تیم از دانشگاه های سراسر استان، رکوردار بیشترین تعداد شرکت کننده در این مسابقات در سطح کشور شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی با حضور 58 تیم از دانشگاه های سراسر استان، رکوردار بیشترین تعداد شرکت کننده در این مسابقات در سطح کشور شد.

مراسم افتتاحیه و قرعه کشی مرحله استانی مسابقات ملی مناظرات دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در سالن اجتماعات دکتر کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی برگزار شد.

شایان ذکر است؛ این مسابقات از سال 1391 بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری که بر ضرورت توسعه و تقویت گفت و گو و آزاداندیشی در دانشگاه‌ها تاکید فرمودند، شکل گرفته و با هدف ایجاد انگیزه پژوهش و پرسش‌گری، توسعه فرهنگ نقد و گفت‌وگو و تقویت مهارت فن بیان و قدرت سخنوری دانشجویان و ... برگزار می شود.

کلید واژه ها: مسابقات استان مرکزی جهاددانشگاهی دانشجویان