توسط معاونت آموزش جهاددانشگاهی استان صورت می‌گیرد؛

برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه اعضای سازمان نظام مهندسی استان مرکزی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۵ کد : ۶۵۶۷۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
در قالب توافق نامه همکاری، دوره های آموزشی ویژه اعضای سازمان نظام مهندسی استان مرکزی به همت معاونت آموزش جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.
برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه اعضای سازمان نظام مهندسی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: توافق نامه همکاری و قرارداد دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی استان با حضور روسای هر دو سازمان از مورخ1402/8/1 الی 1403/2/31 منعقد شد.

وی افزود: در قالب این تفاهم نامه همکاری، معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره‌های آموزشی مورد نیاز جهت تمدید و ارتقای پایه اعضای سازمان نظام مهندسی استان و کارگاه‌های آموزشی لازم جهت بازآموزی مهندسان مطابق با شیوه نامه وزارت راه و شهرسازی و شرایط کمیته آموزش و پژوهش سازمان نظام مهندسی را برگزار می نماید.

نعمتی در پایان هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی کارکنان دولت را توانمندسازی، توسعه آگاهی‌های عمومی، افزایش کارایی و اثربخشی در سازمان عنوان کرد.

کلید واژه ها: سازمان نظام مهندسی جهاددانشگاهی استان مرکزی دوره آموزشی