اعلام فراخوان عضویت در کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۰ کد : ۶۵۶۸۰ معاونت فرهنگی
فراخوان عضویت در کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در این رابطه، گفت: کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از همه دانشجویان علاقه‌مند به حضور و فعالیت در این کانون دعوت به عمل می‌آورد.

وی افزود: این کانون با هدف تحقق آموزه های قرآنی، شناخت و ترویج فرهنگ قرآنی و سیره معصومین(ع)، آشنایی با احکام اسلامی، تبیین و گسترش فرهنگ قرآنی فعالیت می نماید.

دارابی در ادامه برگزاری کلاس های قرآنی، برگزاری مراسم مذهبی در اعیاد و سوگواری های، برپایی اردوهای زیارتی و ... را از مهمترین فعالیت های کانون قرآن و عترت بیان کرد.

به گفته وی؛ دانشجویان علاقه مند می توانند جهت عضویت در کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، دانشگاه اراک، دفتر این کانون مراجعه و یا درخواست خود را به آیدی @farivash8131 در تلگرام و ایتا ارسال نمایید.

کلید واژه ها: کانون قرآن عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی